Quality Flow

Home Wat doen we

Wat doet Quality Flow

Quality Flow zijn de verandermanagers. Quality Flow staat voor een verfrissende aanpak op maat, welke eenvoudig toe te passen is. Quality Flow beschikt over een krachtige toolkit met inzichten en technieken om een cultuur te creëren van continue (kwaliteit) verbeteren. Voor Quality Flow is het van belang om in de eerste fase gezamenlijk vast te stellen wat de collectieve ambitie van uw organisatie is. Deze ambitie kan vertaald worden naar de medewerkers, zodat zij intrinsiek gemotiveerd worden. Na samenstelling van een projectgroep worden de werkprocessen, middels de Lean methodiek, inzichtelijk gemaakt en geanalyseerd. Quality Flow combineert de uitkomsten uit de analyse met de inbreng vanuit de projectgroep. Door de krachten te bundelen ontstaat er een verbetervoorstel om flow te creëren in het proces. Quality Flow stimuleert uw medewerkers out of the box te denken, waardoor nieuwe initiatieven worden ontplooit.

Verandermanagement in praktijk brengen | Quality-Flow

Quality Flow weet uw personeel te inspireren om hen in de gewenste beweging mee te krijgen en te behouden. Quality Flow beschikt over een Lean Black Belt Six Sigma consultant voor procesverbeteringen die met Lean of Six Sigma worden uitgevoerd om het maximale rendement voor uw organisatie te bewerkstelligen. Quality Flow kan een bijdrage leveren in uiteenlopende vraagstukken omtrent werkprocesoptimalisatie, veranderkunde en kwaliteitsmanagement. Quality Flow is uw partner in verandermanagement.

Uitblinken in verandermanagement | Quality Flow

Kwaliteitsmanagement

De ervaren auditors van Quality Flow kunnen audits uitvoeren voor Kwaliteit (ISO 9001:2015), Milieu (ISO 14001) en Informatiebeveiliging (ISO/IEC 2700).

Business

Implementatie en borging

Door inzet van een Lean Black Belt het werkproces inzichtelijk maken en vanuit de analyse wordt een verbetervoorstel gedaan om structureel te verbeteren met als doel waarde te creëren voor uw organisatie.

Coaching en advies | Quality Flow

Coaching

Door onze innovatieve aanpak verkrijgen de medewerkers meer eigenaarschap en ontstaat meer commitment om gezamenlijk de doelstelling van uw organisatie te bereiken.

Werkproces optimalisatie

Door Quality Flow worden de werkprocessen, met een systeem voor kwaliteitsmanagement, inzichtelijk gemaakt en geanalyseerd.

Samenwerking en advies | Quality-Flow

Trainingen

Quality Flow verzorgt interactieve trainingen die aansluiten op de actualiteit en de gewenste veranderrichting van uw organisatie of bedrijf.

Nieuwe kansen benutten | Quality-Flow

Advies

Quality Flow geeft advies op maat voor diverse vraagstukken over verandermanagement, werkproces optimalisatie, implementatie en borging.