Quality Flow

Home Wat doen we Werkproces optimalisatie

Werkproces optimalisatie

Door Quality Flow worden de werkprocessen, met een systeem voor kwaliteitsmanagement, inzichtelijk gemaakt en geanalyseerd. Quality Flow combineert de uitkomsten uit de analyse met de inbreng van de keyplayers, om de prestaties van uw organisatie te verbeteren. Quality Flow stimuleert uw medewerkers out of the box te denken, waardoor nieuwe initiatieven worden ontplooit.

Werkproces optimalisatie | Quality-Flow

Door de krachten te bundelen ontstaan er verbetervoorstellen, welke bijdragen in een duurzaam resultaat. De verbeteringen hebben tot doel kwaliteitsbeheersing, kwaliteitsverbetering, de verspillingen uit het proces te halen en daarmee het reduceren van de doorlooptijd binnen de scope, tijd en het budget. Door ons traject te bewandelen wordt een aanzet gegeven om een transformerende organisatie te worden, waarbij structureel verbeteren de rode draad vormt.

Quality Flow beschikt over een Lean Black Belt Six Sigma consultant voor procesverbeteringen, die met Lean of Six Sigma worden uitgevoerd, om het maximale rendement voor uw organisatie te bewerkstelligen. Quality Flow optimaliseert werkprocessen bij productie- en dienstverlenende bedrijven om waardegroei voor uw organisatie te realiseren.